За нас

Фирма “GiAnni” - е  българска търговска марка за дамски обувки,мъжки обувки и чанти с италиански  дизайнери , създадена през 1995 г.
В продължение на над 20 години  нашата фирма развива успешно  дейност в България  в областта на обувната търговия. Започвайки с един магазин за обувки, вече  имаме  над  20 магазина за обувки и чанти, които се  намират преди всичко в големите  градове на България -  София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора ,Хасково ,а също така и в други градове  – Велико Търново ,Благоевград ,Шумен ,Силистра ,Враца ,Кърджали ,Плевен,Русе и др. Като цяло са обхванали цялата територия на България и са разположени на най - оживените места. 
Фирмата се занимава с търговия  на изделия от висококачествена естествена кожа - дамски обувки,мъжки обувки,спортни/кежуъл обувки, чанти,куфари, ботуши, сандали, с гарантирано качество за всеки вкус.
Обувките  “GiAnni” се произвеждат по съвременни технологии с използването на естествени  материали и при съобразяване с европейските  стандарти  за  ергономичност. Освен външен вид и здравина, обувките с марка “GiAnni” се отличават и с модерен дизайн и качествена изработка.Носейки обувките GiAnni,Вие имате усещане за удобство и неповторима уникалност.
Дизайнерският екип създава повече от 1000  забележителни съвременни модела  всеки сезон,отговарящи на последните модни тенденции,съчетани с класа и стил, за да задоволи изискванията на взискателния и търсещ  модерното клиент.
Освен на българският  пазар нашите погледи са обърнати и към страните от  европейския съюз и целта ни е да представим и популяризираме марката за обувки GiAnni и в други страни. 

Нашето мото - всичко, което правим,го правим за нашите клиенти,с мисълта за тях!

Предмет на особено внимание за нас е модният дизайн на всички наши магазини за обувки. Модерното оформление на магазина допринася  на местно и международно ниво за осигуряването и подобряване на успеха на фирмата и на конкурентните й позиции на пазара.

Екипът на GiAnni Ви пожелава приятно пазаруване в електронния ни магазин за обувки! 

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки